The מיני מעקף קיבה גאורגיה Diaries

הניתוח משלב חיתוך והקטנת הקיבה עם מעקף של חלק מהמעי הדק, מה שמוביל לירידה משמעותית במשקל ומועיל גם לחולים במחלות נלוות כמו סוכרת ולחץ דם גבוה.

“מיני מעקף בטביליסי, גיאורגיה: סיכונים גבוהים ומצבים מסוכנים”

למרות הפיתוי לעבור ניתוח מיני מעקף קיבה בטביליסי בשל העלויות הנמוכות יותר, לא ניתן להתעלם מהסיכונים הפוטנציאליים הקשורים לסיבוכים ויכולתה של מערכת הבריאות להתמודד איתם ביעילות.

הסמכות: מוכר בשל עמידה בפרוטוקולים בינלאומיים של בריאות וטיפול במטופלים.

בדרך זו 'עוקף' המזון חלק גדול מאוד ממערכת העיכול וכך מבטיח ספיגה מעטה יותר של מזון בגוף.

במידה ויש שאלות לאחר השחרור- תמיד ניתן לפנות למתאמת שלו או במקרים דחופים- לפרופ גוייטן עצמו.

האם ניתן לעבור ניתוח חוזר היום במטרה להפוך למעקף \ מיני מעקף קיבה או מעקף תריסריון? האם יש לך ניסיון בניתוחים חוזרים מעין אלו ? בתודה.

כך או כך, נעשים כיום בישראל וברחבי העולם ניתוחים רבים מסוג זה.

טיפול מותאם אישית: אנו מבינים שכל מטופל הוא ייחודי, ולכן אנו click here מתאימים את הטיפול והמעקב לצרכים הספציפיים של כל אחד ואחת.\

סיכוי לתוצאות טובות יותר בחו”ל: מדינות כמו טורקיה, עם מספר גבוה יותר של מנתחים מנוסים ומתקנים רפואיים מתקדמים, מציעות אפשרות אמינה יותר להליכים מורכבים כאלה.

בהתחשב באתגרים שעמם התמודדה גברת נ’ ובמגבלות מערכת הבריאות בטביליסי, כדאי לשקול את הסיכונים לפני שבוחרים לעבור ניתוח מיני מעקף קיבה מקומי.

כיום קיימים כמה סוגים של ניתוחים לטיפול בהשמנת יתר – פרוצדורות הידועות גם כניתוחים בריאטריים – וכל אחד מהם מציע שיטה מעט שונה לטיפול במחלה. אחד הניתוחים שהפכו לאחרונה פופולאריים מאוד הוא ניתוח מיני מעקף קיבה, אשר אפשר לתארו כניתוח המשלב בין שתי שיטות מניתוחים אחרים: ניתוח מעקף קיבה וניתוח שרוול קיבה .

מומחיות בריאטרית: בבית החולים שלנו עובדים פרופסור מומחה בעל ניסיון רב בניתוחים בריאטריים, ומיני מעקף קיבה.

ניתוח לתיקון ריפלוקס ניתן לחולים שאינם מגיבים לטיפול התרופתי, או שזקוקים לטיפול קבוע ואינם מעוניינים בו. גם מטופלים הסובלים מבעיות הקשורות לדרכי הנשימה או הלוע או הסובלים מעליית מזון אל הפה לאחר ארוחות מתאימים לטיפול ניתוחי. הניתוח נחשב ליעיל מאוד לטיפול בריפלוקס. איני יכולה לומר אם הניתוח מתאים לך, במיוחד היות שהטיפול התרופתי כן מקל עלייך. אמליץ לך להתייעץ עם הגסטרואנטרולוג המטפל שלך לגבי הטיפול הנכון בשבילך. רפואה שלמה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *